Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

14 - 3 - 0 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ


ΑΡΗΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 3 - 0

Η αγαπημενη μας ομαδα, κυριαρχησε για ενα ακομη παιχνιδι, μεσα στον αγωνιστικο χωρο, και εκλεισε αητητη, τον πρωτο γυρο του πρωταθληματος, νικωντας ευκολα εντος εδρας την Αναγεννηση Καρδιτσας, με το ευρυ 3 - 0.

Ενα ακομη τριποντο στην φαρετρα των νικων μας, που μας φερνει πιο κοντα στον στοχο της ανοδου, ενα ακομη τριποντο, που μεγαλωνει το σερι των νικων μας, και μας γεμιζει ικανοποιηση, για τα μεχρι τωρα πεπραγμενα, τις ομαδας μας στο χορταρι, ενα ακομη τριποντο που μας δινει ωθηση, να ριχτουμε ακομη πιο δυνατοι, στην κουρσα του δευτερου μισου της φετινης σεζον, για να τελειωνουμε μια και καλη με την περιπετεια των χωραφιων.

 Ο Θεος του πολεμου στον οικο του, ειχε απο την αρχη της αναμετρησης τον ελεγχο του αγωνα, πιεσε σε ολα τα μηκη και πλατη του γηπεδου τον αντιπαλο του, και δεν του αφησε κανενα περιθωριο αντιδρασης, να σκεφθει εστω και σαν ιδεα, οτι μπορει να εισπραξει κατι απο αυτον τον αγωνα, και συνεχιζει με το ποδι κολλημενο στο γκαζι, τον δρομο του για την εκπληρωση του στοχου του.

Εν τω μεταξυ, οι εν λογο γνωστοι κυριοι με τα μαυρα, τα λεγομενα καρναβαλια, της ρωσικης αρκουδας, οι ντυμενοι λογω αποκριας σημερα στα μωβ, η αλλιως, οι επωνομαζομενοι ανθρωπινο λαθος, συνεχιζουν τον χαβα τους με τα εις βαρος μας σφυριγματα, χωρις ιχνος ντροπης, αλλα  δυστυχως για κακη τους τυχη, συνεχιζουμε και εμεις την τρελα μας, να νικαμε στον αγωνιστικο χωρο, οχι 11 αντιπαλους αλλα 14 αντιπαλους.

Η σημερινη νικη ειναι ιδιαιτερα σημαντικη, γιατι εδωσε αερα 6 βαθμων, απο την δευτερη θεση, και 8 βαθμων απο την τριτη,  η διαφορα οσο περνανε οι αγωνιστικες θα μεγαλωνει υπερ μας, και θα μεταφερει το αγχος στους διωκτες μας, το τι κανουν οι αντιπαλοι μας ποσως μας ενδιαφερει, αυτο που μετραει για εμας, ειναι να νικαμε καθε αγωνιστικη, και να αυξανουμε την διαφορα μας απο αυτους.

 Αυλαια του πρωτου γυρου, με τον Θεο του πολεμου, να βγαινει νικητης απο τα πεδια των μαχων, στελνωντας τα μυνηματα του, προς πασα κατευθυνση, η επιστροφη στην φυσικη μας θεση απεχει ενα γυρο ακομη, πριν την τελικη της εκβαση, στηριξτε την προσπαθεια των παικτων μας, και ελατε μαζικα στο γηπεδο, να κανουμε τα εναπομειναντα παιχνιδια γιορτη, ειναι λυπηρο να βλεπεις τον οικο του αδειανο, μην ξεχνατε ο ΑΡΗΣ δεν μας προδωσε ποτε, αγαπηστε τον και ελατε κοντα του, σας περιμενει.

Τιτλοι τελους του πρωτου γυρου, συγκομιδη 14 - 3 - 0, βαθμοι 45, με την ομαδα μας να φιγουραρει μονη πρωτη, στην κορυφη του βαθμολογικου πινακα, συνεχιζουμε χωρις σταματημο στον δευτερο γυρο, με σκοπο να διευρινουμε ακομη περισσοτερο αυτο το σερι, κανοντας επιδειξη δυναμης καθε αγωνιστικη στο χορταρι, εχοντας αντιπαλους οσους η εξυγιανση βαλει να μας αντιμετωπιζουν.

Για να δουμε πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα, με την εναρξη του δευτερου ημιχρονου, ο Σοουζα στο 47ο λεπτο, με προβολη απο κοντα, υστερα απο εκτελεση κορνερ εγραψε το 1-0, στο 62ο λεπτο ο Πλατελλας με εκτελεση πεναλτυ εκανε το 2-0, και το τελικο 3-0 διαμορφωσε ο Μιλουνοβιτς με σουτ μεσα απο την περιοχη.

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

 Άρης (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Βαλεριάνος, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας (68’ Μιλούνοβιτς), Πασάς (71’ Μαραγκός), Χαντί, Μπαστακός (61’ Ντούνης).

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καραγιάννης, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Καρίκι, Σουντούρα (68’ Βατουσιάδης), Σταματάκης, Χαντζάρας, Λεφίδης (57’ Πλαβούκος), Κονέ (83’ Παπαευθυμίου).
Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της αγωνιστικης εχουν ως εξης:

Σάββατο

Σπάρτη - ΟΦΗ 0-3
Παναχαϊκή - Αιγινιακός 0-1

Κυριακή

Άρης - Καρδίτσα 3-0
Αχαρναϊκός - Απόλλων Π. 0-3 άνευ αγώνος
Καραϊσκάκης - Απόλλων Λ. 2-0
Εργοτέλης - Τρίκαλα 0-2
Βέροια - Παναιγιάλειος 3-1
Δόξα - Πανσερραϊκός 3-1
Δευτέρα 
ΑΟΧ Κισσαμικός - Καλλιθέα