Κυριακή 3 Απριλίου 2016

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ - ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΡΑ

ΑΡΗΣ-ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ 3-2

 Ο αγωνιστικος εφιάλτης των χωραφιων της Γ' εθνικης, κράτησε πολυ περισσότερο από οσο θα περίμενε κανεις, εξαιτιας των εκ των εσω εμφυλιων μας και οχι μονο, αλλά τώρα πλεον ανήκει στο παρελθόν, ο Θεος του πολεμου με την σημερινη του νικη εναντι καποιων εντεκα, αφήνει πίσω του τα κακως κειμενα, έπειτα από δύο χρόνια μαρτυριου στη Γ’ Εθνική, και βάζει σαν επομενο στοχο την επιστροφή του στα «μεγάλα σαλόνια», με μια μικρη σταση Θεου θελοντος στην Β',αφου σημερα και μαθηματικα σφραγισε την ανοδο του.

 Τωρα ομως αρχιζουν τα δυσκολα, δεν εχουμε καιρο για χασιμο, ουτε για χαρες ουτε για πανηγυρια, ηδη εχουμε χασει μια χρονια, που μας εφερε πισω απο τον αρχικο υπολογισμο της επιστροφης μας στην κατηγορια που ανηκουμε, ακομη δεν εχουμε εξασφαλισει κατι, μιας και εξωαγωνιστικα δεν ξερουμε τι μαγειρεματα θα υπαρξουν, τους επομενους μηνες.

 Οι αθλητικοι νομοι της πολιτειας, που ερμηνευονται οπως τους βολευει, η Ελληνικη ποδοσφαιρικη ομοσπονδια, που ποτε δεν μας εχει δει με καλο ματι, οι λιγοι σε μεγεθος θεσμοι μας, απεναντι σε ολους αυτους, οι εσωτερικη μας φαγωμαρα, με κανουν να ειμαι επιφυλακτικος, για το τι μελλει γενεσθαι.

 Ας παραδειγματιστουμε, απο το περσυνο παθημα μας, να δουμε εαν μας εγινε μαθημα, για το πως πρεπει να πορευθουμε, θυμηθειτε λοιπον τι εγινε περυσι, υπηρξαν υποσχεσεις απο παντου, για το δικαιο του αιτηματος μας, για ισονομια, για εφαρμογη των νομων, και ενα σωρο αλλες διαβεβαιωσεις στα λογια,  ακομη και απο τους θεσμους τους δικους μας, και η καταληξη ποια ηταν; καθησαμε πανω στο παγωτο, μειναμε μπουκαλα, και κανω μια χαζη ερωτηση, γιατι φετος να μην επαναλαβουν το ιδιο; τι θα τους εμποδισει; ποιος μπορει να μας εγγυηθει οτι δεν θα το πραξουν; η απαντηση ειναι κανεις, τι κανουμε θα ειναι η επομενη ερωτηση σας σωστα; ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ειναι η απαντηση, και βουλωνουμε τα στοματα ολων των εχθρων εσω-εξω των τοιχων μας, και θωρακιζουμε ελευθερο πλεον τον ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ μας απο παντως κινδυνου.

 Μην τυχον αφησουμε να κυλησει ο χρονος ανεκμεταλευτος εις βαρος μας, περιμενοντας τους νομους η τις εξελιξεις αυτων, και βρεθουμε στο τελος προ εκπληξεων, επ' ουδενι το καλοκαιρι δεν πρεπει να μας βρει να τρεχουμε, η να μπαινουμε σε διλληματα που ουτε καν θελω να φανταστω, γιατι δεν θα το θεωρησω ανικανοτητα, αλλα δολο εκ των εσω για αφανισμο του συλλογου.

 Αγωνιστικα ειμαστε στην Β',  εξωαγωνιστικα στην Γ',  λογω μη ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ της ομαδας,  και σε αυτο βεβαια υπαρχουν υπευθυνοι, που εχουν τις ευθυνες τους, για την μεχρι τωρα μη ολοκληρωσης της, με πρωτο και καλυτερο βεβαια τον ερασιτεχνη, και τις διοικησεις αυτου των δυο τελευταιων ετων, αλλα και αυτων που τις εχουν στηριξει μεχρι σημερα, ενοψει λοιπον της αλλαγης των νομων και τις ερμηνειας αυτων, εαν δεν καταφερουμε να γινουμε μια γροθια απο τον πρωτο Αρειανο μεχρι τον τελευταιο, σε αυτον το δυσκολο σκοπελο που βρισκομαστε θα εχουμε δραματα.

 Πιεση λοιπον για ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ προς ολους, για να τελειωνουμε οριστικα απο τους εφιαλτες του παρελθοντος, και καμια αλλη σκεψη για οτιδηποτε αλλο, που θα αμαυρωσει περισσοτερο το ονομα και την ιστορια του συλλογου, και θα φερει κωλοτουμπες σε θεσμους και συνιστωσες.

 Η λυση ειναι μια χωρις διλληματα, προς γνωση και συμορφωση παντως υπευθυνων, που κρατουν τις τυχες της ομαδος στα χερια τους, επι της σκηνης και εκτος αυτης επι του παρασκηνιου, και ακουει στο ονομα της ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ.

 Ας δουμε ομως πως διαμορφωθηκε το τελικο αποτελεσμα οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 11ο λεπτό με μακρινό σουτ του Χαραλαμπίδη, ύστερα από λάθος εκτιμηση του Τζινάρ κανοντας το 0-1.

 Δεν μπορεσαν ομως να το χαρουν,  γιατι στο 13ο λεπτο ο Μελισσάς με κεφαλιά, υστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τάτου έφερε το ματς στα ίσα  ισοφαριζοντας σε 1-1.

 Στο 21ο λεπτο από πασερ γινετε εκτελεστής και με ενα εκπληκτικο σουτ στην κίνηση εδωσε το πραβαδισμα στην ομαδα μας κανοντας το 2-1.

Το ημιχρονο εκλεισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καπνιδη στο 45ο λεπτο, κανοντας το 3-1.
 
Με το ξεκινημα του δευτέρου ημιχρονου, η ομαδα μας πίεσε για τέταρτο γκολ προκειμένου να τελειωσει το παιχνιδι, αλλα δεν τα καταφερε, με αποτελεσμα να πεσει ο ρυθμος του αγωνα, και οι φιλοξενουμενοι εκμεταλευομενοι την δικη μας αδρανεια, καταφεραν να μείωσουν το σκορ σε 3-2 με υπέροχο σουτ του Μαυροματίδη.

 Τα αποτελεσματα και η βαθμολογια της σημερινη αγωνιστικης ειχαν ως εξης:

Άρης – Εορδαϊκός 3-2
Απόλλων Κρύας Βρύσης – Νέστος Χρυσούπολης 2-1
Δόξα Δράμας – Θύελλα Φιλώτα 3-0
Απόλλων Καλαμαριάς  – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-1
Έβρος Σουφλίου – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 0-4
Κοζάνη – Εθνικός Αγιονερίου 0-1
Εθνικός Σερρών – Ηρακλής Αμπελοκήπων 0-3 άνευ αγώνος
ΑΟ Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1
Ρεπό: Καμπανιακός

Γ” Εθνική (1ος Όμιλος) 2015-2016

 Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης:

Άρης: Τζινάρ, Γεωργιάδης, Ρόβας (46' Καζναφέρης), Μελισσάς, Τσουμάνης, Ιντζίδης, Πόι (80' Ενλουντούλου), Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης, Κόκε (74' Καλογέρης).

Εορδαϊκός: Χρυσοστομίδης, Σαββίδης, Σερσέμης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Μπίκος (90' Αμπατζίδης), Μαυροματίδης, Μπλιζνάκοφ (87' Αμαραντίδης), Χαραλαμπίδης (83' Ιωαννίδης), Γιόνδης.