Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΥΧΗ

ΑΡΗΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-1
 Αδικη μοιρασια στο Κλεανθης Βικελιδης, μιας και η τυχη, το κατενατσιο, και ο αγιος Πιρσον γλυτωσαν τον Εργοτελη απο μια βεβαιη ηττα, οι κιτρινοι διαβολοι σε ενα εκπληκτικο εικοσαλεπτο με το ξεκινημα του αγωνα, καταφεραν να προηγηθουν νωρις στο σκορ, συγκεκριμενα στο 14ο λεπτο οταν σε μπαλια τρυπα του Καπετανου ο Ακοστα με ενα εξαιρετικο πλασε εδωσε την πρωτοπορια στην ομαδα μας, κανοντας το 1-0.

 Ολα εδειχναν οτι θα ειχαμε ενα ευκολο απογευμα, αλλα λογαριαζαμε χωρις το ξενοδοχο, και ετσι σε μια ανυποπτη φαση του αγωνα, απο ελειψη αυτοσυγκεντρωσης, σε καθετη πασα του Φραγκουλακη στο 31ο λεπτο ο Κατσικοκερης ισοφαρισε για την ομαδα του Ηρακλειου σε 1-1, που εμελλε να ειναι και το τελικο αποτελεσμα του αγωνα.

  Η αποδοση μας μπορει να μην κυμανθηκε στα υψηλα επιπεδα των προηγουμενων αγωνων, αλλα δεν ελειψε το παθος και η αγωνιστικοτητα μεχρι το τελευταιο λεπτο για την κατακτηση της νικης που ηταν και του ζητουμενο.

 Χαθηκαν δυο πολυτιμοι βαθμοι ενοψει τις δυσκολης πορειας μας, για την καταληψη τις πεμπτης θεσης που οδηγει  στα Ευρωπαικα εισητηρια, αλλα οχι η μαχη στον στοχο που μας εχει απομεινει, τα δειγματα των τελευταιων αγωνιστικων ειναι θετικα, και μας κανουμε να αισιοδοξουμε για την επιτευξη τους, αλλωστε ΑΡΗΣ ειμαστε μαθημενοι στα δυσκολα.

 Η ομαδα εδειξε σαφως επηρεασμενη απο καποιο σημειο και μετα στον αγωνιστικο χωρο, απο το γεγονος της αποχης της, απο τις προπονησεις στις αρχες τις εβδομαδας, και στις πολλαπλες ευκαιριες που τις παρουσιαστηκαν να παρει την νικη, δεν ειχε το καθαρο μυαλο ωστε να την επιτευξει.

 Κανεις ομως δεν μπορει να πει οτι η ομαδα δεν προσπαθησε, εδειξε παθος, αγωνιστικοτητα, αλλα ηταν ατυχη στην τελικη προσπαθεια.

Θελεις ο αγιος Πιρσον οπως προανεφερα παραπανω που για ενα ακομα ενα παιχνιδι, αντιπαλος τερματοφυλακας γινετε φυλακας αγγελος της ομαδος του, το κατενατσιο βγαλμενο απο τον συγχωρεμενο Χερρερα, που εφαρμοσε ο φοβισμενος προπονητης της ομαδος του Ηρακλειου, που επαιζε το κεφαλι του στην συγκεκριμενη αναμετρηση,η αποχη απο τις προπονησεις, η τυχη μου γαμωτι μου, αν τα κανουμε σουμα ολα μαζι μας δινουμε το ισοπαλο αποτελεσμα που αδικει καταφορα την ομαδα μας.

  Η μαχη συνεχιζετε τιποτε δεν εχει τελειωσει ακομη, και αρχη γενομενης απο την Κυριακη στο κοτετσι, ο Θεος του πολεμου θα ειναι ετοιμος για ενα τεραστιο διπλο, που θα ρεφαρει το σημερινο παιχνιδι , και ταυτοχρονα θα δειξει στον φιλοξενουμενο της πολης ποιος ειναι το ΑΦΕΝΤΙΚΟ.

 Πιστη για το αποτελεσμα υπαρχει απο ολους μας, και τα παιδια της κιτρινης αρμαδας θα κανουν το χρεος τους να ειστε σιγουροι για αυτο, πιστη απο ολους μας χρειαζετε και ο Θεος του πολεμου, που τωρα στις δυσκολες οικονομικες συγκυριες για την ομαδα μας χρειαζετε την βοηθεια μας, βαζουμε πλατη ολοι μας ο καθενας με τον τροπο του, ωστε να μπορει να ανταπεξελθει στις υποχρεωσεις του και να μην αντιμετωπιση προβλημα υπαρξης του.

 Ο μοναδικος χρηματοδοτης αλλωστε ειμαστε εμεις, και τωρα στα δυσκολα πρεπει να σταθουμε στο πλευρο του, ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε με τα κακως κειμενα, των νυν και τεως διοικησεων, το χρεος μας ειναι αυτο απεναντι στην ομαδα μας, συσπειρωση ολων των δυναμεων

 ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ- ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ- ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ- ΑΡΗΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ- ΣΟΥΠΕΡ 3- ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ- ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ- ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ- ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ- Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, παραμεριστε τις οποιες διαφωνιες τις οποιες μπορειτε να εχετε, και να τις λυσετε στις εκλογες της Λεσχης και ενωστε τις δυναμεις σας βαλτε πανω απο ολα τον ΑΡΗ και οχι το εγω σας.