Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ 0-2

 Τιποτα τιποτα δεν τον σταματα, αυτος ειναι ο Θεος του πολεμου που γουσταρουμε,αυτο ειναι το μεγαλειο του,τεραστιο διπλο στα Πηγαδια, και τρεις ακομη ποντοι θησαυρος, στην πορεια μας προς την εισοδο μας στην πενταδα, που οδηγει στα PLAY OFF.

 Σε ενα παιχνιδι που ο κυριος πρωταγωνιστης ηταν η βροχη, οι παικτες μας χορευοντας σε αυτην, μας εδωσαν ενα ρεσιταλ χορου, μαγκιας, και μαχητικοτητας, προσφεροντας χαρα στους ταξιδιωτες της βροχης, που βρεθηκαν στο πλευρο του Θεου, και μια τεραστια ικανοποιηση στα απανταχου ΑΡΕΙΑΝΑ, με το διπλο που τον φερνει πιο κοντα στο ευρωπαικο ονειρο.

 Τι και αν οι καιρικες συνθηκες δεν ηταν με το μερος μας, αστραπες,βροντες,κεραυνοι,πτωση ρευματος, τιποτα απο ολα αυτα δεν ηταν ικανα να σταματησουν την κιτρινη αρμαδα, που προελαυνει και σκορπιζει στο διαβα της, οποιον αντιστεκεται,αυτη την φορα θυμα της η τοπικη Ξανθη, που προσκυνησε τα παιδια του Μασαδο.

 Αστραψε και βροντηξε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, και δινει το μυνημα οτι ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει, καλιο αργα παρα ποτε,δεχνει ετοιμος πλεον να διεκδικησει οτι του αναλογει μεχρι την ληξη του πρωταθληματος, η αναγεννηση ειχε ξεκινησει εδω και καποιες αγωνιστικες, τωρα ομως μετουσιωνεται με νικες που ειναι το ζητουμενο σε καθε παιχνιδι,αλλα και με καλο ποδοσφαιρο, που χαιρεσε να τον βλεπεις, γουσταρεις βρε αδερφε μου με την παρτη του.

 Το παιχνιδι ξεκινησε με καταρακτωδη βροχη, τα παιδια του Θεου ηταν εκει συμπαραστατες στο πλευρο του για μια ακομη φορα, απο την αρχη του αγωνα εδειξε ποιος ειναι το αφεντικο, και απο καθαρη ατυχια δεν κατορθωσε να σκοραρει στο πρωτο ημιχρονο.

 Οι τερματοφυλακες των αντιπαλων μας, στα τελευταια παιχνιδια τυγχανει να ειναι οι ηρωες των ομαδων τους, μεχρι το σπαθι του Θεου του πολεμου κατορθωσει να παραβιασει την εστια τους, ετσι και σημερα ο γκολκηπερ της Ξανθης, κρατησε με τις επεμβασεις του, για ενα ημιχρονο την εστια του ανεπαφη, αφου σε τρεις κλασικες ευκαιριες της ομαδας μας ηταν ο πρωταγωνιστης.
 Συγκεκριμενα στο 21ο λεπτο, σε εκτελεση φαουλ του Καπετανου απεκρουσε, και απο κοντα ο Φατι δεν κατορθωσε να παραβιασει την εστια του, στελνοντας την μπαλα αουτ.
 Στο 38ο λεπτο κορνερ του Καπετανου απο κοντα ο Λαζαριδης δεν μπορεσε να στειλει την μπαλα στα δυχτια μιας και ο Γαλλος γκολκηπερ ηταν παλι εκει, στο 39ο λεπτο σεντρα του Καζναφερη παρε βαλε στον Νετο,για μια ακομη φορα σταματησε με τις επεμβασεις του το ανοιγμα του σκορ.

 Στο 29ο λεπτο ηρθε η πρωτη διακοπη ρευματος, η οποια δεν ηταν ικανη να σταματησει την διαφαινομενη νικη που ηταν θεμα χρονου ποτε θα επιτευχθει, μες το απολυτο σκοταδι η τραγουδιστες τις βροχης, κανανε την νυχτα μερα δινοντας μια ευχαριστη νοτα στην δεκαπενταλεπτη διακοπη, που δεν επηρεασε την αποδοση της ομαδας μας που ηρθε αποφασισμενη για το διπλο.

 Με το ξεκινημα του δευτερου ημιχρονου, την εισοδο του νεαρου Τριανταφυλλακου, αλλα και τις συμβουλες του φιλοσοφου Μασαδο, η ομαδα αρχισε να ρολαρει καλυτερα, και στο 58ο λεπτο μετα απο μια περιπετιωδη φαση, αποδεκτης της μπαλας μετα απο κοντρες ο Αργεντινος Ουμπιντες ανοιξε το σκορ  κανοντας το 0-1, δινοντας το ευνασμα για τα ξεφρενα πανηγυρια, στο 69ο λεπτο ο συνηθης υποπτος, τις τελευταιες αγωνιστικες Νερι Καστιγιο, εβαλε το κερασακι στη τουρτα, κανοντας το τελικο 0-2.

 Επομενος στοχος ο Εργοτελης  στην πολη του Θεου, παιχνιδι με παιχνιδι ,τριποντο με τριποντο, βαζουμε τις βασεις, για την τελικη αντεπιθεση στον στοχο που μας εχει απομεινει και οτι βγει,και να ειστε σιγουροι οτι αν συνεχισουμε ετσι θα τον πραγματοποιησουμε, δεν ενθουσιαζομαι ευκολα, η αποδοση της ομαδας με προιδεαζει για αυτο.

 Ξεκουραση για τους πολεμιστες του Θεου, μεχρι την επομενη μαχη στο καστρο του Κλεανθης Βικελιδης. ολοι εκει την Κυριακη να ξανακανουμε το καστρο μας απορθητο, να καταλαβουν ολοι οι αντιπαλοι οτι εδω δεν περναει κανεις, και θα γουσταρουμε μονο εμεις.

 Ο αθορυβος και χαμηλων τονων Μασαδο, δειχνει οτι ειναι γνωστης του αντικειμενου, και οτι εχει πολλα να προσφερει, κοβει το ματι του που λεμε στην ποδοσφαιρικη διαλεκτο, ξερει να ανακατευει καλα την τραπουλα, να διαχειριζεται σωστα ενα παιχνιδι,ειναι καλος ψυχολογος και εχει αναμορφωσει την ομαδα προς το καλυτερο, και αξιζει πολλων συγχαρητηριων.

 Στοχος το επομενο τριποντο, που θα μας βαλει για τα καλα στο κολπο της ευρωπης, και που ξερεις νικη με την νικη μπορει να ερθε και τιποτα καλυτερο, θα δειξει πιστη στην ομαδα και ολα γινονται.