Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ


  Μια φορα και ενα καιρο ηταν ο Περικλης με τον χρυσο αιωνα του, ο Σωκρατης με την παγκοσμια σοφια του, ο Μεγας Αλεξανδρος με την στρατηγικη του, ο Λεωνιδας με τους τρακοσιους, ο Κολωκοτρωνης με την ανδρεια του, και πιο προσφατα οι παπουδες μας που κρατησαν την φλογα αναμενη, στο τι σημαινει να εισαι Ελληνας.
  Εμεις οι νεωτεροι κατορθωσαμε να κανουμε το μεγαλυτερο εγκλημα στην νεωτερη ιστορια μας να τους ντροπιασουμε, να τους προδωσουμε, δεν σεβαστηκαμε το αιμα που χυσανε για να μπορουμε εμεις περηφανα ανα τους αιωνες να κυκλοφορουμε με το κεφαλι ψηλα και να αποκαλουμαστε προγονοι τους.
  Λογια σκληρα αυτα που γραφω και δεν εξαιρω κανεναν μας, ακομα και μενα τον ιδιο ολοι ειχαμε ματια και βλεπαμε αλλα κανενας μας δεν μιλουσε. Δεν τιμησαμε το αιμα τον παιδιων του πολυτεχνειου αυτους τους αφανεις ηρωες, που ζητουσαν ψωμι-παιδεια-ελευθερια, και εμεις τους προσφεραμε, αντι για ψωμι......πεινα, αντι για παιδεια......χαος, αντι για ελευθερια.....σκλαβια στις πολυεθνικες και τραπεζικες αγορες.

  Αυτη ποτισαν την γη με αιμα και εμεις τζογαραμε τους αγωνες τους στα διεθνη χρηματηστηρια.
Εχουμε μαθει τα τελευταια χρονια να μεταφερουμε τις ευθυνες αλλου, ευθυνοφοβοι βλεπετε, κατηγορουμε τους παντες και τα παντα, κατηγορουμε τους πολιτικους που εχουν το μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης ενω εμεις που ειμαστε καθ"εικονα και ομοιωσιν με αυτους βγαζουμε την ουρα μας απ" εξω με λιγοτερο μεν μεριδιο ευθυνης αλλα συνυπευθυνοι με ελαφρυντικο την αγνοια μας.  Για ολο φταινε οι αλλοι ποτε εμεις.

  Ολοι ειμαστε υπευθυνοι για την καταντια μας, ο καθενας απο εμας εχει βαλει το λιθαρακι του σε αυτην την κατρακυλα κανοντας τους προγονους μας απο εκει πανω  να ντρεπονται για παρτη μας, ας κανουμε την αυτοκριτικη μας πριν προχωρησουμε στο επομενο βημα, το οφειλουμε στους ευατους μας.
 Τοσες παρακαταθηκες μας  αφησαν οι  για το πως να βαδιζουμε, και εμεις σαν μαιμουδακια ακολουθησαμε αλλους δρομους δυσβατους ξενοφερτους, οχι της αρετης αλλα της κακιας, στο σταυροδρομι της ζωης μας αλλαξαμε τροπους ζωης, σκεψεις συνηθειες θελωντας να μοιασουμε στους συγχρονους βρυκολακες μας.

 Μας διδαξαν την δημοκρατια τρανο παραδειγμα ο χρυσος αιωνας του Περικλη  και εμεις ακολουθησαμε ιδεολογιες οπως ο καπιταλισμος και ο κουμουνισμος οι οποιοι καταρευσανε γιατι ειχαν ενα κοινο γνωρισμα, να περναν καλα οι λιγοι και να υποφερουν οι πολλοι αυτοι που τους φτιαξαν γνωριζαν ο κοσμος ειχε αγνοια.
 Μας διδαξαν να εχουμε πιστη στο Θεο μεσα απο τον Ομηρο και την Οδυσσεια , να εχουμε οδηγο μας την Παναγια, και εμεις ξαφνικα γιναμε Θεοι, δοκιμασαμε τον απαγορευμενο καρπο και τωρα ζηταμε να μας βοηθησει και να μας συγχωρεσει αραγε που ειναι ο ψευτικος υλικος κοσμος αδερφια κατερευσαι στο χρηματηστηριο αξιων;
 Η συγχρονη Ευα (πολυεθνικες-τραπεζες-καταναλωτισμος) μας σαγηνευσε με το μηλο της; σαν της σειρηνες στους συντροφους του Οδυσσεα; ο κατηραμενος οφις μας ξεγελασε;
 Μας διδαξαν να ειμαστε ελευθεροι, να μην δεχομαστε ζυγο στο κεφαλι μας και εμεις ειμαστε αλυσοδεμενοι χειροποδαρα, σαν προβατα στην σφαγη για τα ματια της παγκοσμιας κοινοτητας των λιγοστων ανθρωπων που διαφεντευουν τα δισεκατομυρια ψυχων που βρισκονται στον πλανητη και οδηγουν ορδες τις ανθρωπινες ψυχες στην πεινα και την εξαθλιωση, αυτος ειναι ο κοσμος που ονειρευομαστε;
 Για ποιο λογο ρε;

  Ενας λαθος κανατε ομως, εχουμε ενα προνομιο σαν λαος στα δυσκολα γινομαστε ενα μια γροθια,κυριο γνωρισμα στην ιστορια της φυλης μας αυτο το εχουμε διδαχθει καλα, και δεν θα αφησουμε κανεναν μα κανεναν να παρει εστω και ενα κομματι γης της πατριδας μας, ουτε θα ξεπουλησουμε τον εθνικο μας πλουτο, τα ηθη τα εθιμα μας, τις αξιες μας,την πατριδα μας,την οικογενεια μας, την θρησκεια μας, στο βωμο του χρηματος (μνημονιο-τροικα-δντ-ευρωπαικη ενωση) εστω και αν χρειαστει για μια ακομη φορα να ξαναδωσουμε το αιμα μας για αυτον τον τοπο.
 Ας συνηδειτοποιησουν καλα ολοι εκει στο κοινοβουλιο, αλλα και οι παρατρεχαμενοι τους εξω απο αυτο,τα ξενα κεντρα αποφασεων που λυμαινονται αυτο τον ευλογημενο τοπο, οτι καθε σχεδιο τους θα πεφτει στο κενο,γιατι το αδικο δεν το θελει  ουτε ο Θεος. Ξερουμε εχουμε διδαχθει καλα να φυλαμε Θερμοπυλες ας ειναι καλα ο Λεωνιδας.

   Το παραμυθι σας ελαβε τελος λεχριτες της εξουσιας ο κοσμος θελει αληθεια, συνθηματα τυπου ο λαος στην εξουσια, λεφτα υπαρχουν,μαζι τα φαγαμε, ενα πανι ειναι η σημαια μας, διαφανεια,εκσυχρονισμος,αναπτυξη ειναι για το θεαθηναι ντεμοντε, δεν βαρεθηκατε να τα λετε; εισαστε τρακοσιοι και ειμαστε εκατομυρια δεν μας εχετε δει ακομα στους δρομους, εισαστε προδοτες και ειμαστε προδωμενοι, καντε το σωστο αυτο που θελει η καθε Ελληνικη οικογενεια το δικαιο μην πληγωνετε αλλο την περηφανια αυτου του ευλογημενου λαου μην οδηγητε τα παραγματα σε ανεξελεκτες καταστασεις.

 Δεν ειμαστε αριθμοι κυριοι στα πληκτρολογια σας,κωδικοι στις τραπεζες σας, ειμαστε ανθρωπινα οντα νοημονες,μας πιασατε στον υπνο τοσα χρονια, αλλα το θηριο ξυπνησε δεν εχετε αλλες επιλογες, η μονη σας επιλογη ειναι το χρεος σας προς τη πατριδα και οχι πως θα αυξηθουν τα ποσοστα σας στις εκλογες, αν θα γινουν και αυτες, εχουμε δρομο μπροστα μας που θα αλλαξουν πολλα πραγματα, τυχον σπορους διχονοιας που θα σπειρετε δεν θα βρουν προσφορο εδαφος να ευδοκιμησουν.

 Δεν ειμαι ανθρωπος των πολλων γραμματων, ειμαι ομως ενας απλος πολιτης αποφασισμενος να φυλαξω τις Θερμοπυλες, τα ιδανικα μου, την περηφανια μου, δεν ειμαι αγανακτισμενος ουτε οργισμενος, ειμαι κατι χειροτερο προδωμενος.
 Μην αφησουμε την ευκαιρια να παει χαμενη να φερουμε την πατριδα μας στο προσκηνιο για το μεγαλειο της οπως καναμε τοσα χρονια ανα τους αιωνες.

  Ολα ειναι ενας μυθος για την κριση παγκοσμιως για να υποταξουν τους λαους μια φθηνη τρομοκρατια των πουθεθνικων  και τον μεγαλοτραπεζιτων.
  Εμεις σαν λικνο του πολιτισμου ας φωτισουμε ξανα τον κοσμο δειχνοντας τους τον δρομο, ειναι ιστορικη ευκαιρια να αποβαλουμε απο πανω μας την την μιζερια και τον ραγιαδισμο, και να ξαναγινουμε Ελληνες ανταξιοι των προγονων μας, μονο ετσι θα εξιλεωθουμε απο τα λαθη μας στα ματια τους, θα αναγεννηθουμε απο τις σταχτες μας, φθανει πια ο κατηφορος Ελληνες ειμαστε σε μια ακομη μαχη νικητες.