Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ

ΑΡΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ 5-0

 Μετα την πρωτη εκτος εδρας νικη, επι του Κισσαμικου την προηγουμενη αγωνιστικη στα Χανια, ηρθε στο καπακι σημερα, και η πρωτη εντος εδρας νικη στο Βικελιδης επι της Καλλονης με το επιβλητικο 5-0, σαν κερασακι στην τουρτα, στην προσπαθεια ανακαμψης που κανει η ομαδα μας, ωστε να αφησει πισω το αρχικο κακο ξεκινημα που εκανε στο πρωταθλημα.

 Τα χθεσινα δωρα των αντιπαλων μας δεν πηγαν χαμενα, γινανε δεκτα με τα βαιων και κλαδων που λενε στην καθομιλουμενη, με αποτελεσμα να μειωσουμε την διαφορα μας απο την κορυφη στους δυο βαθμους, νικη λοιπον σε καθε παιχνιδι το ζητουμενο, ωστε να τελειωσει το συντομοτερο δυνατο το μαρτυριο της απουσιας μας απο την μεγαλη κατηγορια.

 Η ομαδα μας με ανεβασμενη την ψυχολογια της, λογω τον τελευταιων καλων εμφανισεων, απαλαγμενη απο το αγχος των δυο πρωτων ατυχων αποτελεσματων, καταφερε να γοητευσει την Καλλονη, προσφεροντας γκολ και θεαμα στους παρευρισκομενους, δινοτας ταυτοχρονα υποσχεσεις για το μελλον.

 Παρα τις σημαντικες απουσιες βασικων μας παικτων, λογω τραυματισμων η ομαδα μας δεν επηρεαστηκε απο αυτες, απλωσε τις αρετες της στον αγωνιστικο χωρο, σκορπιζοντας την Καλλονη στους τεσσερις ανεμους, δινοντας συναμα χαρα στον πικραμενο εδω και μια πενταετια κοσμο της ομαδας.

Ας δουμε λοιπον πως διαμορφωθηκε το σημερινο αποτελεσμα, ο Άρης ήταν κυρίαρχος καθ'ολη την διαρκεια του πρωτου ημίχρονου, δεν απειλήθηκε σε κανενα σημειο του αγωνα, πηγαινοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ του 1-0 με γκολ του Ίλιτς στο 12ο λεπτο σε σέντρα του Μπαργκάν.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης πέτυχε άλλα τέσσερα γκολ, με τους Τάτο στο 74ο λεπτο, και 88ο λεπτο, τον Καπνίδη στο 76ο λεπτο και το Μπαργκάν 80ο λεπτο να γράφουν το τελικο 5-0.

 Μετα απο απουσια 2,5 περιπου χρονων ανοιξε η μπουτικ της ομαδας, και τεθηκαν προς διαθεση των φιλων του συλλογου τα επισημα προιοντα της ΠΑΕ σε συνεργασια με την εταιρια αθλητικων ειδων ΝΙΚΕ. 

Για την ιστορια οι συνθεσεις των δυο ομαδων ηταν οι εξης: 

Άρης (Aναστόπουλος): Διούδης, Νέτο, Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου (73΄ Ρόβας), Μπαργκάν, Ίλιτς (65΄ Καπνίδης), Τάτος, Μιλούνοβιτς (68΄ Ντούνης).

Καλλονή (Βαζάκας): Μανιάτης, Ζουλιώτης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Τζελίδης, Ντάλλας, Γιώργου (82΄ Σάββας), Λιταίνας (55΄ Γιουκαρής), Τριανταφύλλου (68΄ Λαμπράκης), Φράγκος, Λουσιάν.

 Τα αποτελεσματα της 4ης αγωνιστικης ειχαν ως εξης:

Αναγέννηση Καρδ. - Απόλλων 0-0
Χανιά - Αχαρναϊκός 2-3
Λαμία - Ελευσίνα 4-0
Παναιγιάλειος - Αγροτικός Αστέρας 1-0
Πανθρακικός - Κισσαμικός 1-0
Σπάρτη - Αιγινιακός 3-2
Άρης - Καλλονή 5-0
Καλλιθέα - Πανσερραϊκός 0-1
Την Τετάρτη απομένει το Τρίκαλα - ΟΦΗ για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής.

  Η βαθμολογια εχει διαμορφωθει ως εξης:
1. Λαμία 10
2. Απόλλων Σμύρνης 10
3. Αγροτικός Αστέρας  9
4. Σπάρτη  9
5. Άρης 8
6. Αχαρναϊκός 7
7. Πανσερραϊκός 7
8. ΟΦΗ 5
9. Αιγινιακός 5
10. Χανιά 4
11. Τρίκαλα 4
12. Παναιγιάλειος 4
13. Πανθρακικός 4
14. Καλλιθέα 3
15. Αναγέννηση Καρδίτσας 3
16. Καλλονή 1
17. Κισσαμικός 1
18. Πανελευσινιακός 0

* Ο Αχαρναϊκός έχει μείον δύο βαθμούς
** Τρίκαλα και ΟΦΗ έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο