Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΝΑΥΑΓΙΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΦΑΙΑΚΩΝ

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΑΡΗΣ 1-0

 Τι και αν αλλαξε ο χρονος, τα ιδια Παντελη μου τα ιδια Παντελακη μου, μια κρυο μια ζεστη, τι ειχες Γιαννη; τι ειχα παντα, στου κουφου την πορτα οσο θελεις βροντα, τον αραπη και αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας, μερικες απο τις παροιμιες που θυμοσοφος λαος μας, λεει στην καθημερινοτητα του σχολιαζοντας τα τεκταινομενα σε πολιτικη αλλα και αθλητικη επικαιροτητα,που στην δικη μας, σημερινη αποδοση στο νησι των φαιακων, ταιριαζει γαντι τοσο σε αγωνιστικο επιπεδο, οσο και στις επιλογες της τεχνικης ηγεσιας, αλλα και σε διοικητικο επιπεδο.

 Ναυαγια σε ολους τους τομεις,  η ελευση του νεου ετους δεν εφερε την αγωνιστικη ανακαμψη της αγαπημενης μας ομαδας ,οπως ολοι περιμεναμε και ειχαμε κρυφη ελπιδα, αλλα την μαυριλα και την καταχνια στον οριζοντα, μιας απο εδω και εμπρος θα παλευουμε για την σωτηρια μας, και καθε βαθμος που θα χανετε θα ειναι πολυτιμος, οσο πιο γρηγορα θα το συνηδειτοποιησουμε τοσο το καλυτερο, θα εχουμε τον χρονο να διορθωσουμε τα λαθη που γινονται, το ενα πισω απο το αλλο και εχουν φερει τον ΑΡΗ μας σε αυτην την τραγικη κατασταση.

 Μας ποναει ιδιαιτερα ολους εμας τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ καρδιας, που εχουμε δωσει τα παντα για να δουμε αυτον τον συλλογο με την τεραστια ιστορια, καποια στιγμη να φθανει εκει που το αρμοζει στα μεγαλεια και τους τιτλους, βλεποντας τον μερα με την μερα να βυθιζετε σαν σαπιοκαραβο στον αγριεμενο ωκεανο, χωρις καπετανιο με την μοναδικη ελπιδα πλεον, ο Θεος να δωσει την επιφοιτηση του να δουμε τι θα γινει.

 Τα περιθωρια εχουν στενεψει επικυνδινα, καθε βημα μας απο εδω και εμπρος βαδιζει σε τεντωμενο σχοινι, και αν δεν παρθουν οι καταλληλες αποφασεις ,τοτε θα γραφτει αλλη μια μελανη σελιδα στην ιστορια μας, και θα πληγωσει για ακομη φορα του γοητρο, αλλα και την περρισια καρδια του καθε ΑΡΕΙΑΝΟΥ που ζει και αναπνεει για αυτην την αγιατρευτη αρρωστεια που λεγετε ΑΡΗΣ.

 Δεν γουσταρουμε πια αδερφια, και αυτο δεν ειναι κοινο μυστικο το βλεπετε ολοι σας, καθε αγωνιστικη που περναει μιας και το γηπεδο ειναι αδιαψευστος μαρτυρας, εχουν πονεσει τα ματια μας με αυτα που βλεπουμε, τι και αν αλλαζουν οι προπονητες σαν τα πουκαμισα, το σκηνικο δεν αλλαζει μια απο ιδια το απολυτο τιποτα, μια ομαδα χωρις αρχη και τελος καφενειακου επιπεδου γειτονιας, χωρις αγωνιστικους προσανατολισμους, ανευρη, ατολμη, χωρις ουσια, και το κυριοτερο δεν σε πειθει οτι μπορει να σταθει στα ποδια της, περισσοτερο θυμιζει ΑΡΗ Πετρουπολης παρα ΑΡΗ Θεσσαλονικης.

 Τα λαθη πολλα απο που να ξεκινησεις και που να τελειωσεις, σε δοικητικο επιπεδο οι ευθυνες τεραστιες, ξεκινωντας να ξετυλιγουμε το κουβαρι αυτης της ασχημης πορειας των τελευταιων χρονων, φθανουμε στο συμπερασμα οτι οσοι διοικησαν τον συλλογο αποδειχτεικαν ανεπαρκεις και λιγοι, για να διαχειριστουν αυτο το τεραστιο μεγεθος, μηδενος εξαιρουμενων σε νυν και τεως διοικουντων.
 Φυσικα και εμεις δεν ειμαστε αμοιροι ευθυνων μιας και με την ψηφο μας, αλλα και την αποχη μας απο τα κοινα του συλλογου συμβαλαμε σε αυτην την κατασταση, με αποτελεσμα τωρα να λουζομαστε τις επιλογες μας, που μονο ροδινες δεν ειναι, βρισκομαστε σε αδιεξοδο, και ψαχνουμε τις λυσεις.

Εδω και καιρο μεσω του www.cafearistime.blogspot.com εχουμε επισημανει τα κακως κειμενα, αλλα ουδεις ενδιαφερθηκε να δει καταματα την αληθεια, ο ΑΡΗΣ νοσει και κανεις δεν νοιαζετε, αλλα επιδιδετε σε ενα εσωτερικο εμφυλιο που το μονο που κανει ειναι να βυθιζει τον συλλογο στην μιζερια και την διχονοια, και να οδηγει την ομαδα στην καταστροφη.

 Τον Μαιο στις εκλογες πηρε την εντολη η νυν διοικηση να συνεχισει την θητεια της, παρολο που κατα την προσωπικη μου αποψη ηταν αποτυχημενη, σεβομενος παντα την λαικη ετυμηγορια, στηριζοντας τα αγωνστικα της πλανα, σε παικτες που για τον αλφα η βητα λογω, ηταν απο πανερι λαικης αγορας, μισθοφορους, πρωην ποδοσφαιριστες τυπου Καστιγιο, σε μετριοτητες που δεν αξιζουν να φορανε την φανελα με τον Θεο του πολεμου στο στηθος, με αποτελεσμα να βρισκομαστε σε αυτην την δεινη βαθμολογικη θεση.

 Πριν προλαβουμε την εθνικη γιορτη τις 28ης οκτωμβριου, βρισκουμε το ευκολο θυμα στα λαθη μας, και διωχνουμε τον προπονητη, αντε και φεραμε τον αλλον, να σου και ο Πολωνος, για τα χρηματα που παιρνει καλως ειναι, αραγε θα βρει το ιδανικο σχημα; παιρνει χαρτακι; θα τον διωξουμε; θα αναλαβει ο κυρ Γιαννης που ειναι προσιτος; ξερει αυτος το εχει ξανακανει με τον Κουπερ, η μηπως να παρουμε τον Κατσαβακη; καλα λογια ειπε στο μεταξυ μας παιχνιδι με τους μαυραετους.

 Πλακα μας κανετε κυριοι; σε ποιους νομιζετε οτι απευθυνεστε σε προβατα; παραιτηθειτε απο τα ηνια του συλλογου ειστε ακρως επικυδινοι για την υγεια του, ειναι το λιγοτερο που εχετε να κανετε, ωστε να ορθοποδησει ο συλλογος. Οτι καταφερε η τεως διοικηση καταφερατε και εσεις το απολυτο τιποτα, μηδεν εις το πηλικον.

 Η τεχνικη ηγεσια κοντευει δυο μηνες, και βρισκετε σε ασκησεις επι χαρτου ακομη, δινει ισες ευκαιριες; δυσκολευομαι να το πιστεψω, υπαρχουν κλικες; εδω ο κοσμος το εχει τουμπανο και εμεις κρυφο καμαρι, απειθαρχια, ατιμωρισια, κυριε προεδρε θα παρουμε κανενα φραγκο; ωραια η νυχτερινη ζωη της πολης, μια φαμιλια ολοι, ομορφαντρα μου!!! για σενα λεω μανατζερ, ολα καλα; η περα βρεχει; μην με ξυπνατε ονειρο ζω!!! που λεει και ο καλλιτεχνης τις τι βι, το χαιρεστε αυτο αδερφια; το γουσταρετε; αυτος ειναι ο ΑΡΗΣ που με τα κοπων και βασανων μας παρουσιαζουν οι ευθυνοντες της Παε, ο δικος τους ΑΡΗΣ; ευχαριστουμε κυριοι για την προσπαθεια σας, αλλα δεν ειναι αυτος ο ΑΡΗΣ που ονειρευομαστε, σε λαθος κοινο απευθυνεστε, στο δικο σας κοινο φανταζει ο ιδανικος δεκα νοματαιοι ειστε αλλωστε, χωρις οραμα και ιδεες, για το κιτρινο ποταμι ΑΡΕΙΑΝΩΝ σε βορρα,νοτο,και σε ολους τους απανταχου ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ  της γης δεν ειναι αυτος.

 Ο δικος μας ΑΡΗΣ ειναι των τιτλων, και στην χειροτερη της Ευρωπης, της περηφανειας, ανταξιος του ονοματος του, της ιστοριας του,και του μεγαλειου του, και εσεις τον καταντησατε παιχνιδι στα χερια του καθενος, ντροπη ειναι το λιγοτερο που μπορω να πω.

 Δεν θα σχολιασω το σημερινο παιχνιδι, ο τιτλος ναυαγια στο νησι των φιακων τα λεει ολα, η κατηφορα συνεχιζετε, μιας και δεν περιμεναμε το σημερινο παιχνιδι για να βγαλουμε τα συμπερασματα μας, η αγωνιστικη καταντια εχει ριζωσει βαθια μεσα μας, και δεχνει μη αναστρεψιμη, τι και αν υπαρχουν μερικες αναλαμπες, και παλι καλα να λεμε, γιατι αν ηταν λιγο πιο τολμηρος ο Παναιτωλικος, και δεν εμενε με δεκα παικτες η Δοξα Δραμας, τα πραγματα θα μπορουσαν να ηταν χειροτερα.

 Συνελθετε οσο ειναι καιρος, ο συλλογος βαδιζει σε επικυνδυνα μονοπατια, καντε κατι επιτελους για τον ΑΡΗ, η ομαδα ειναι στο χειλος της καταστροφης, βρειτε τα για το καλο της, δειτε διπλα σας, ανοιξτε τα αυτια σας, ενωστε τις δυναμεις σας νυν,τεως,αντιπολιτευση, και βγαλτε τον απο το τουνελ,  βαλτε τα μαχαιρια στις θηκες αδερφια, δεν ειναι καιρος για διαμαχες τωρα που ειναι νωρις πριν ειναι αργα.

 ΑΡΗ ΘΥΜΗΣΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ