Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ


  Πρωταθλημα και κυπελο κιτρινε θεε ηχουσε στην πρωτη συγκεντρωση της αγαπημενης ομαδας για την νεα χρονια στο ναο του θεου.

Για μια ακομα φορα,εμεις τα παιδια του θεου κοντα στο πλευρο σου, ακομα πιο δυνατα ετοιμοι για νεες μαχες,νεους προορισμους,νεους στοχους που δεν ειναι αλλοι απο την κατακτηση της κορυφης διψασμενοι οσο ποτε αλλοτε. Ολα φετος δειχνουν αλλιωτικα, ενας νεος ανεμος πνεει στις ταξεις του συλλογου μας, ολα δειχνουν διαφορετικα σε οτι εχει να κανει με το αγωνιστικο κομματι, μιας και εδω και λιγο καιρο χτιζεται ο νεος ΑΡΗΣ.

 Ελπιδα ολων μας ειναι οτι η φετινη χρονια, θα ειναι η χρονια των επιτυχιων, κατι που ολοι το περιμενουμε με μεγαλη προσμονη, οι στοχοι μας ειναι οι τιτλοι και με αυτο το σκεπτικο βημα βημα θα προσπαθησουμε να το κανουμε πραγματικοτητα.

Δυσκολο να το καταφερεις αλλα ειμαστε γεννημενοι για τα δυσκολα, αλλα οχι ακατορθωτο ειναι μεσα στις δυνατοτητες μας στο DNA μας.

Η βασεις εχουν μπει απο περυσι με την προσληψη ενος εγνωσμενης αξιας Ελληνα προπονητη που χαιρει της εκτιμησης ολων μας, με την Ελληνοποιηση της ομαδας απο την Κ-20 πρωταθλητρια Ελλαδος ομαδα των νεων, αλλα και τον νεοφερμενων παιδιων που  με την προσθηκη ενος στοπερ και ενος σεντερ φορ που θα κανουν την διαφορα θα εχει ολοκληρωθει το παζλ για ενα συνολο ικανο για ολα.

Πιστη υπαρχει, θεληση υπαρχει, και καλως εχοντων των πραγματων φετος θα ζησουμε μεγαλες στιγμες, ισως και την μεγιστη χαρα υπομονη να εχουμε και ολα γινονται.
 Στο απορθητο φρουριο δεν πρεπει να περασει κανεις διχως να προσκυνησει, δεν θα πρεπει ουτε καν να περναει απο την σκεψη τους οτι θα εχουν ελπιδα για κατι καλο, αυτο θα μας δωσει την ωθηση για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα.

Περιμενουμε πως και πως να δουμε αυτην την προσπαθεια καταθετοντας ολοι μας την ψυχη μας σε αυτην την καψουρα που λεγετε ΑΡΗΣ, αν μεινουμε ενωμενοι θα το καταφερουμε, λοιπον πρωταθλημα και κυπελο κιτρινε θεε, ετσι για να γουσταρουμε βρε αδερφε.

Τα γουστα τωρα αρχιζουν !!!

ΟΙ ΝΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


  Εδω και καποιες δεκαετιες παρακολουθω τα τεκταινομενα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και οχι μονο, και σας πληροφορω οτι εχω γινει θεατης απιστευτων για τον ανθρωπινο νου γεγονοτων. Ας ειναι καλα αυτοι οι απιστευτοι σκηνοθετες που απαρτιζουν το ποδοσφαιρο μας ειτε αυτοι λεγονται παραγοντες ειτε αθλητικη δικαιοσυνη,ειτε κρατος ολοι μαζι εχουν καταφερει να ξεπερασουν σε παραμυθι τον πινοκιο ακομα και τον βαρωνο μινχαουζεν που αν ζουσε ισως με μια μηνυση να εκανε χρυσες δουλειες ζητωντας τους πνευματικα δικαιωματα.

  Τα παρατραγουδα συνεχιζονται στο πανελ του Ελληνικου ποδοσφαιρου σε μια υπερπαραγωγη, προσφορα στο φιλοθεαμον κοινο, να ειστε καλα που μας κανετε να γελαμε γιατι εισαστε για κλαματα.
Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο στο ποδοσφαιρο μας με τοσες αποκαλυψεις που δειχνουν την σαπιλα που υπαρχει στον χωρο, και ομως οι υπευθυνοι βαρανε το δικο τους βιολι, προσπαθωντας να μας ριξουν σταχτη στα ματια, ποινικες διωξεις,κασσετες, παραγκα 1,2 επικυρωση της βαθμολογιας θεματα που καινε αλλα αυτοι το χαβα τους περα βρεχει μην τυχον και θιξουνε τους προστατες τους, μου θυμιζουν το τρελος ειμαι οτι θελω κανω.

  Αντιδρουν με σπασμωδικες κινησεις που δειχνουν την ανυπαρξια τους κανοντας το ενα λαθος πισω απο το αλλα  με αποτελεσμα να υποβαθμιζουν ακομα περισσοτερο το προιον που λεγετε ποδοσφαιρο. Εδω ολα ειναι φως φαναρι τα ξερει και η κουτση μαρια, αλλα κατσε μας λενε να δουμε και το αλλο βρε αδερφε αυτο που μας βολευει μην τυχον και τσαντιστουν τα αφεντικα μας, οπως για παραδειγμα επικυρωσαν την βαθμολογια πραγμα που σημαινει οτι βαση της λογικης  ολα γινανε νομοτυπα ενω βουιζει το πανελληνιο για την δυσωδια του πρωταθληματος ενω εκρεμουν δικαστικες αποφασεις που δειχνουν θεους και δαιμονες αυτοι με πρωτοποριακες ιδεες απο αλλο πλανητη επικυρωσαν την βαθμολογια, νομιζοντας οτι απευθυνονται σε αβουλα πλασματα ειστε για γελια και για κλαματα κυριοι.
 
  Τιποτα δεν εχει τελειωσει κατα την προσωπικη μου αποψη με την υποθεση των στημενων αντιθετως τωρα αρχιζουν τα οργανα, και ας βιαζονται μερικοι να κουκουλωσουν τα κακως κειμενα της περσυνης χρονιας και οχι μονο και ας ελπισουμε αυτη την φορα να δοθει ενα τελος για να δουμε καλυτερο ποδοσφαιρο καθαρο, αλλα μεχρι να δουμε που θα καταληξει αυτη η ιστορια καλυτερα να κραταμε μικρο καλαθι γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μας.

  Μια ΕΠΟ που προσπαθει να συμαζεψει τα ασυμαζευτα και εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια, μια Σουπερ ληγκ παρωδια και μια δικαιοσυνη που προσπαθει αν την αφησουν να βγαλει ακρη. συνθετουν αυτη την ταινια μικρου μηκους που ο Τσιφορος με τα τερατουργηματα που εχουν γινει θα εγραφε πολλα σεναρια με οσα κωμικοτραγικα συμβαινουν στο Ελληνικο ποδοσφαιρο.
 
Αν θελουμε κατι να αλλαξει στο ποδοσφαιρο μας θα πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για μεγαλες τομες να δεχτουμε πρωτα απο ολα το σωστο και το δικαιο και οχι αυτο που μας βολευει.

 Ωριστε λοιπον κυριοι σας διδετε η ευκαιρια να γλυτωσουμε απο τους νονους του ποδοσφαιρου εχετε τα κοτσια; καντε το η κλειστε το μαγαζι γιατι δεν πουλαει πλεον το προιον.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ


  Η 29η Ιουνιου 2011 ηταν ημερα εσχατης προδοσιας, και παραδοσης της χωρας μας υπο ξενη κατοχη.
  Με ενα ψηφισμα παρωδια, ταφοπλακα στα ονειρα ολων των ελληνων παρεδωσαν οι αφενταδες μας την χωρα μας στους δημιους της.  Χωρις ιχνος ντροπης, υπερηφανιας, και Ελληνικης ψυχης, οι ανυπαρκτοι πολιτικοι ηγετες αυτου του τοπου, στο βωμο του χρηματος αποτελειωσανε την υπαρξη καθε Ελληνικης ψυχης στελνοντας την στα ταρταρα. Να ξερατε φιλοι μου ποσο πολυ θα υποφερουμε απο εδω και στο εξης, δυσκολα χρονια θα ακολουθησουν, που ουτε καν τα ειχατε φαντασθει, χρονια που τα ακουγαμε σαν μια αναμνηση παλια που λεει και το τραγουδι, που ομως απο εδω και μπρος θα μας γινουν συνηθεια μεχρι να ξεσηκωθουμε.
  Καταφεραν οι προσκυνημενοι επαιτες αυτης της χωρας να υποδουλωσουν με δολο εναν ολοκληρο λαο στα αφεντικα τους, γιατι κανεις απο αυτους δεν ηταν πατριωτης.  Νομιζοντας οτι με αυτον τον τροπο θα καμψουν την αντισταση μας, παιζουν με τα ορια μας, γιατι ξερουν οτι για ενα ακομα χρονικο διαστημα θα μεινουμε σαστισμενοι, μουδιασμενοι, μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα, και δυστυχως μεχρι τωρα τα καταφερνουν με μεγαλη επιτυχια.
  Εμεις ακομα δεν εχουμε συνηδειτοποιησει τι ακριβως μας συμβαινει, υποψιαζομαστε μεν, αλλα δεν φανταζομαστε, οταν τα δουμε μπροστα μας θα καταλαβουμε, μονο τοτε θα κτυπησει το καμπανακι μεσα μας, που θα μας πει ξυπνα ρε σε αφανιζουν,γιατι τωρα ενω ειμαστε ξυπνιοι κοιμομαστε τον υπνο του δικαιου.
  Ησυχια παντου και περισυλλογη, ο καθενας στον δικο του κοσμο,τον δικο του γολγοθα προσπαθει να τα φερει βολτα, χωρις ακομα να μπορει να κανει κατι για να δει φως στο τουνελ.
 Ελπιζοντας οτι κατι θα αλλαξει, αλλα πως; κανεις δεν ξερει, λογια παντου αλλα ουσια καμια, ο χρονος θα δειξει........

  Τωρα κοιταμε πως να μειωσουμε το κοστος ζωης μας, ωστε να μπορουμε να επιβιωσουμε, να ζησουμε με τα λιγα, σε μια συνηθεια που μεχρι τωρα λιγοι ειχαν βιωσει, αλλα τωρα θα βιωσουμε πολλοι, μεχρι που κατι μεσα μας θα μας δωσει την δυναμη να γινουμε λιονταρια και να κατασπαραξουμε τις σαρκες αυτων που προσπαθουν να μας αφανισουν.
 Κατηφεια αηδια και απολυτη σιγη, ονειρα χαμενα στο μουραγιο, θα κοσμουν την καθημερινοτητα μας. για ποσο ακομα; δεν ξερω αγνωστο, το παιχνιδι σε αυτην την σκακιερα εχι πολλες παρτιδες.
 Τι θα γινει; δεν ξερω.
 Αν καταλαβουμε οτι θυσιαζομαστε ωστε να μην καταρευσουν οι υποτιθεμενοι εταιροι μας, σε εναν οικονομικο πολεμο που μου θυμιζει βορειους με νοτιους, θα εχουμε κανει ενα βημα.
 Αν καταλαβουμε οτι μονοι μας θα δωσουμε την λυση θα ειναι ενα σημαντικο βημα, κανεις δεν νοιαζεται για σενα, και αν το κανουν καποιο συμφερον θα εχουν Αγγλοι, Γαλλοι, Γερμανοι, για αυτο το κανουν για να επιβιωσουν αυτοι εις βαρος σου, Ρωσσοι και Κινεζοι θα ειναι παρατηρητες θιγονται συμφεροντα τους, αλλα για τωρα δεν εισαι στην ατζεντα τους, Αμερικανοι Εβραιοι  ολοι θελουν το καλο σου, για αυτο σε οδηγουν στο γκρεμο, και εσυ πεφτεις στο ανακατεμα αυτης της παγκοσμιας τραπουλας στο κενο χωρις να ξερεις που πας, εισαι σαν τον ασθενη που ειναι κλινικα νεκρος στην εντατικη περιμενοντας το θαυμα. Ενα θαυμα περιμενεις για να ζησεις απο που ομως; τον θεο τον εχεις εγκαταλειψει.
 Υπαρχει Ελπιδα;
 Ναι υπαρχει, αρκει να ξυπνησει ο Ελληνας μεσα σου, που τον εχεις κρυψει στο χρονοντουλαμπο της ιστοριας, ο Ελληνας που εχεις απαρνηθει τοσα χρονια, μιας και θελησες να μοιασεις στους εταιρους σου, τους φραγκους που γελαγαμε και τωρα γελανε αυτοι μαζι μας,που σε ολους αυτους ησουν η πυξιδα της υπαρξης τους, ο Ελληνας που εδω και χιλιαδες χρονια αμυνεται περι πατρις αυτο σου εχει μεινει τωρα ως μοναδικη λυση στα δεινα.
 Οταν ολα αυτα ξυπνησουν μεσα σου, τοτε ναι εχεις ελπιδα να εχεις ενα καλυτερο αυριο για σενα και την οικογενεια σου την ευημερια σου, εως τοτε θα βιωνεις την σκληρη πραγματικοτητα στο πετσι σου σε καθημερινη βαση χωρις λυτρωμο.
 Διερωτασαι τι μας λεει τωρα αυτος, και με το δικιο σου, τι να σου πω και εγω...........
Αν ομως καταλαβουμε τι παιχνιδια παιζονται πισω απο την πλατη μας,τοτε θα εχουμε ολοκληρωσει τα βηματα για να πουμε καλη λευτερια.
 Αυτοι θα συνεχισουν το εργο τους το οποιο πρεπει να φερουν εις περας, τι και αν γινουν εκλογες και αλλαξει ο Μανωλιος και βαλει τα ρουχα του αλλιως το αποτελεσμα θα ειναι το ιδιο για να σε αποτελειωσουν θα το κανουν μην τους πιστευεις κανε οτι λεει η καρδια και η ψυχη σου, εσυ τραβας το κουπι στο πελαγος με βαρκα την ελπιδα.
 Θα αφησεις το παιχνιδι στα χερια τους;
 Θα αρκεστεις στις ορεξεις τους για φρεσκο αιμα;
 βρυκολακες ειναι.
   Η θα βροντοφωναξεις οχι ρε δεν θα γινει το χατηρι σας τερμα πια ως εδω.
Εισαι σε διλλημα βλεπω, δεν ξερεις τι σου ξημερωνει, δεν υπαρχει και ηγετης θα αναρωτηθεις, εισαι θολωμενος αγριεμενος ανησυχος, ψαχνεις για λυσεις βρισκεσαι σε απογνωση, κοιτα διπλα σου, ελα κοντα με τον γειτονα σου ειμαστε πολλοι μπορουμε πολλα ο ενας για τον αλλο.
Αυτοι το ξερουν μας φοβουνται, οταν μας δουν θα εχουν χασει το παιχνιδι, εμεις εχουμε τον ασσο στο μανικι μας, ας συρουμε τους προσκυνημενους στην τιμωρια, και ας παρουμε πισω την τιμη και την υπερηφανια της Ελλαδος μας πισω αρκετα μας ντροπιασανε.

Ηρθε η ωρα των πολλων, οχι αλλοι εφιαλτες στην χωρα μας, δεν παρακαλαμε και δεν ικετευουμε κανεναν, ας παρουμε την κατασταση στα χερια μας μονοι μας θα δωσουμε την λυση.
Τα δικα τους χερια ειναι λερωμενα με το ψηφισμα της ντροπης μιασματα διεφθαρμενα ειναι που αξιζουν μια σκληρη τιμωρια, αν και χειροτερη απο την καταγραφη της ιστοριας στο μελλον που θα τους αναφερει σαν προδοτες του εθνους δεν θα υπαρχει
 Σκεψου προχωρα, ηρθε η ωρα να μιλησεις και εσυ.